Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Komend weekend werkzaamheden aan Willemsweg

Publicatiedatum : 7 september 2010

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 september wordt de Willemsweg in Hoorn tussen de Schellinkhouterdijk en het ABC-terrein afgesloten voor alle verkeer. We leggen in de Willemsweg een leiding aan. Dit is noodzakelijk voor de versterking van de Markermeerdijk Enkhuizen-Hoorn.

Ons kantoor aan de Willemsweg Met de gemeente Hoorn zijn we de volgende verkeersmaatregelen overeengekomen voor de bereikbaarheid van het Venenlaankwartier:

* Het Venenlaankwartier is op 10 en 11 september bereikbaar via een noodweg, die om het werkterrein wordt aangelegd. Op deze noodweg wordt eenrichtingsverkeer ingesteld.

* U kunt het Venenlaankwartier verlaten via de Draafsingel. Het eenrichtingsverkeer hier blijft omwille van de verkeersveiligheid in stand.

Door ons werk te combineren met werkzaamheden die de gemeente uitvoert, blijft de afsluiting beperkt tot enkele dagen. Wij zijn ons bewust van de overlast die dit kan veroorzaken en vragen om uw begrip.

Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden of de afsluiting, dan kunt u contact opnemen met Herman ter Veen via nummer: 06-23534094 of per e-mail via: dijkversterkingenkhuizenhoorn@hhnk.nl.