Gemeente Laarbeek



+ Kermis in Laarbeek
o Kermis Beek en Donk

Kermis Beek en Donk 10-14 september 2010

Vanaf woensdag 8 september wordt er weer hard gewerkt en druk gebouwd om de attracties voor de kermis in Beek en Donk startklaar te maken voor vijf dagen van plezier en vermaak. De kermis wordt op vrijdag 10 september feestelijk geopend door het Sint Leonardusgilde en wethouder Biemans. Daarnaast bieden de exploitanten en de gemeente de bezoekers enkele extras.

Attracties

Aanwezig zijn de autoscooter met boksbal, de cyberone booster, de crazy wave, grijpautomaten, de aquablasta, het reuzenrad, het lijntrekspel, het lunapark, de schietsalon, de bussensport, de draaimolen, de pusher, de babyflug, eendjes vissen, het schommelschip en de buggy-ride. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Zo staan er ook dit jaar weer de gebakkraam, de viskraam, de suikerspin en popcorn wagen, de Vietnamese loempias, Italiaans schepijs en de suiker- en nogatwaren.

Kortingsbonnen

Klik hier om de kortingsbonnen (pdf) te downloaden en uit te printen. De bonnen kun je op de kermis bij de betreffende exploitant inleveren.

Openingstijden

De kermis in Beek en Donk start op vrijdagavond 10 september 2010 om 19.00 uur.

Op zaterdag en zondag opent de kermis om 14.00 uur en op maandag en dinsdag om 13.00 uur. De sluitingstijden zijn alle dagen gelijk, namelijk om 24.00 uur.

Promotieprogramma

Naast de vele attracties is er ook een promotieprogramma opgesteld om de kermis nog leuker te maken. Wat kunt u verwachten

Vrijdagavond, zaterdag en zondag
Op bovengenoemde dagen is de kermis geopend voor een onvergetelijke familiedag.

Zondag
14.30-17.00 uur
Op zondagavond 12 september komt clown Biba fabelachtige ballonnen maken. Al lopend met een goed gevuld koffertje, met haar vrolijke uitstraling trekt zij al gauw de aandacht van jong en oud. Met kleurrijke ballonnen maakt zij moeiteloos de prachtigste ballonnendecoraties.

Dinsdag
Op dinsdag 14 september van 16.00 tot en met 19.00 uur komt Dranneke iedereen die wil voorzien van een mooie schminktekening. De creativiteit zal u verbazen.

Tussen 16.00 en 19.00 uur kunnen kinderen zich laten schminken.

Afsluiting van de kermis
Op dinsdag 14 september wordt de kermis afgesloten met een schitterende vuurwerkshow.

Toezicht op de kermis

Tijdens de kermis in Beek en Donk wordt er door de stadswachten uit de gemeente Helmond toezicht gehouden op onze kermis. Zij hebben een ruime ervaring opgedaan op onder andere de kermis in Helmond. Natuurlijk is er een nauwe samenwerking met de politie die zowel buiten als op het kermisterrein toezicht houdt. Om de kermis voor iedereen leuk en gezellig te houden wordt er vooral aandacht geschonken om de kermis (brom)fiets-, alcohol- en drugsvrij te houden. Ook wordt er aandacht geschonken aan wildplassers. Overtreders kunnen rekenen op een bekeuring.

EHBO

Tijdens de kermis is er EHBO aanwezig. De EHBO caravan is te vinden bij café Den Donck.

Mogelijke overlast

De gemeente zal vanaf woensdag 8 september het verkeer omleiden. De omleidingroutes zullen duidelijk worden aangegeven. Parkeren op het Piet van Thielplein is vanaf woensdag na 12.00 uur niet meer mogelijk. Deze omleiding zal duren tot en met woensdag 15 september 2010 tot ongeveer 12.00 uur. Wij vragen uw begrip voor de overlast die dit eventueel met zich mee kan brengen.

Gemeente Laarbeek | Koppelstraat 37 | Beek en Donk | T 0492 469 700 | E gemeente@laarbeek.nl