Gemeente Zederik


Bedrijventerrein Meerkerk gedeeltelijk afgesloten

Vrijdag 10 september van 07:00 tot 17:00 is het weggedeelte vanaf de kruising Burgemeester Sloblaan/ Blommendaal tot pompstation Autofood volledig afgesloten voor alle verkeer (uitgezonderd voetgangers). Op die dag worden de eerste twee lagen nieuw asfalt aangebracht. De laatste laag (deklaag) wordt op een later moment aangebracht.

Zaterdag 11 september a.s. starten we met de volgende fase. Dan wordt het volgend stuk asfalt, namelijk tussen tankstation Autofood en autobedrijf De Groot (Ambachtstraat) verwijderd. Aansluitend wordt het gedeelte Steenstraat tussen de kruispunten Ambachtstraat/Steenstraat en Steenstraat/Houtstraat verwijderd.

Gebr. van Kessel Wegenbouw B.V. uit Dordrecht voert het project uit in opdracht van de gemeente Zederik. Heeft u vragen over de uitvoering, bereikbaarheid e.d., neemt u dan contact op met Michel Duijzer, te bereiken op telefoonnummer (06) 11 00 80 97. De heer Duijzer is dagelijks op het werk aanwezig en contactpersoon namens de aannemer.

De opzichter van de gemeente Zederik is de heer T. Vlot, hij is bereikbaar op telefoonnummer (06) 10 01 07 81 of per e-mail op t.vlot@zederik.nl.