Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 10.50 uur

Utrecht, 10-09-2010

Verkeersongeval met letsel
ZEIST Op donderdagmiddag omstreeks 13.45 uur vond aan de Van Tetslaan een ongeval plaats tussen een personenauto en een bromfiets. De bestuurder van de bromfiets raakte hierbij gewond.

De 22-jarige bromfietsbestuurder uit Zeist reed op de kruising Van Tetslaan met de
Dr. s Jacoblaan. Van rechts kwam een personenauto met daarin een vrouwelijke bestuurder die hij vermoedelijk over het hoofd zag. Hierdoor botste hij met zijn bromfiets tegen de voorzijde van de auto. Met pijnklachten in zijn onderbenen is de bromfietsbestuurder per ambulance naar het ziekenhuis in Zeist vervoerd voor nader onderzoek.

Verdachte op heterdaad aangehouden
DE BILT Op donderdagmiddag is een man op heterdaad aangehouden nadat hij een woning aan de Nieuwstraat was binnen geslopen en daar een tas had weggenomen.

Omstreeks 14.00 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie in de omgeving van de Kamperfoeliestraat. Ter plaatste troffen agenten een man aan die uit een doodlopend steegje kwam met een tas onder zijn jas. Deze bleek net te zijn weggenomen uit de woonkamer van een van de woningen die grenste aan het betreffende steegje. De 20-jarige verdachte uit Deventer werd aangehouden en is in verzekering gesteld.