RTL Group

Phil Collins kondigt afscheid aan in 'Van der Vorst Ziet Sterren'

Morgenavond heeft Peter van der Vorst in Van Der Vorst Ziet Sterren een interview met wereldster Phil Collins, een van de meest succesvolle popartiesten ooit. Hij begon als drummer en zanger in de groep Genesis en bouwde daarnaast een zeer succesvolle solocarrière op met hits als Sussodio, In The Air Tonight, Cant Hurry Love en Easy Lover. Vrijdag wordt zijn laatste album gelanceerd, Going Back, vol met zijn favoriete motownhits. In het gesprek met Van der Vorst blikt Collins met veel humor terug op zijn leven en hij kondigt aan dat hij zich na dit album terugtrekt uit het publieke leven, zodat hij zich volop kan wijden aan de opvoeding van zijn twee jongste zoontjes. Hij zal af en toe nog wel nummers schrijven, maar niet meer gaan touren. Het feit dat hij voor een deel zijn gehoor heeft verloren en dat zijn handen gedeeltelijk zijn verlamd, dragen ook bij tot deze beslissing.

Behalve bij Phil Collins is Peter vrijdag ook backstage bij Hollands Got Talent en thuis bij Robert ten Brink en zijn gezin. We zien de presentator op een totaal andere manier dan we hem tot nu toe kennen.

En Peter gaat op bezoek bij de drie populairste bejaarden uit Benidorm Bastards. Voor het eerst komen we meer te weten over hun eigen levens en hun ervaringen tijdens de opnames voor het spraakmakende programma.

Uitzending: RTL 4, vrijdag 10 september, tussen 22.45 en 23.45 uur.

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RTL Nederland, Jaap Paulsen, via tel: 035 - 6718879 of email jaap.paulsen@rtl.nl.