Gemeente Amsterdam stadsdeel West


beste idee van West?

Limburg Stirumplein

---

Welke ondernemer heeft het beste idee van West?

10 september 2010
Tot 30 september - 12.00 uur is het mogelijk voor ambitieuze starters of gevestigde ondernemers die een bijzonder bedrijfsidee hebben, om zich in te schrijven voor de ondernemerswedstrijd `Het Beste Idee van West 2010', uitgeschreven door Ondernemershuis West Binnen de Ring.

Het moet gaan om een nieuw ondernemersidee, dat bovendien commercieel haalbaar moet zijn. Ook moet de deelnemer woonachtig zijn in stadsdeel West, zijn bedrijf daar gevestigd hebben of zich daar gaan vestigen. De ondernemerswedstrijd is in het leven geroepen om latent ondernemerspotentieel van stadsdeel West bloot te leggen en de (potentiële) ondernemers zelfverzekerd te laten beginnen aan het realiseren van hun bedrijfsidee.

De wedstrijd gaat de (startende) ondernemers een mooie ervaring bieden, omdat zij de kans krijgen te leren om zichzelf heel krachtig te verkopen. Tijdens de wedstrijdronden leren de ondernemers onder andere hun bedrijfsidee te pitchen, om zowel het publiek als de vakjury te enthousiasmeren voor hun bedrijfsidee. Daartoe worden zij getraind door een professionele pitchtrainer. Gedurende de wedstrijdronden is er genoeg gelegenheid om te netwerken. Natuurlijk maken de ondernemers ook kans op mooie prijzen, zoals onder meer adviezen en begeleiding van ervaren coaches en bedrijfsadviseurs. Het wedstrijdtraject loopt van 7 oktober t/m 30 oktober 2010. De finale vindt plaats op 5 november.

Ondernemershuis West Binnen de Ring ondersteunt startende en gevestigde ondernemers in stadsdeel West. De Ondernemershuizen in Amsterdam laten zien dat een laagdrempelige, gebiedsgerichte voorziening niet alleen veel (startende) ondernemers sterker, maakt maar ook veel onvermoed ondernemerspotentieel genereert.

Deelnemers kunnen zich aanmelden via
m.bilderbeek@ondernemershuiswest.nl. Na inschrijving ontvangen zij een bevestiging van deelname met uitleg over de voorronden van `Het Beste Idee van West'. Voor meer informatie bel Mérèl Bilderbeek (020) 589 29 30. Deelname is gratis.

---