Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 10-09-2010

Politie houdt twee Bergenaren met hennep en cocaïne aan

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft donderdagmiddag kort na 16.00 uur twee Bergenaren (19 en 21 jaar) aangehouden. Zij worden verdacht van het dealen van soft- en harddrugs. Het tweetal reed in een auto over de Oude Huijbergsebaan zo kort achter een opvallende politieauto dat de agenten besloten de mannen en hun auto te controleren. Daarbij roken ze direct een sterke hennepgeur. In de auto werd zo'n 250 gram hennep aangetroffen. Later, toen het tweetal gefouilleerd werd, troffen de agenten bij de oudste Bergenaar nog dertig ponypacks cocaïne aan. Zijn maat had een flinke hoeveelheid contant geld in zijn zakken zitten. Het tweetal is ingesloten op het bureau.

Roosendaler gearresteerd na vernieling auto tijdens verkeersruzie

ROOSENDAAL: Een 26-jarige man uit Roosendaal is donderdagavond aangehouden wegens vernieling. De man vernielde een auto tijdens een verkeersruzie.

Een 30-jarige vrouw uit Roosendaal reed rond 16.00 uur over de Burg. Schneiderlaan en zag de Roosendaler staan bij een
voetgangersoversteekplaats. De man maakte aanstalten om over te steken waardoor de automobiliste even uitweek. Vervolgens reed ze verder en toen ze de man passeerde, trapte hij een deuk in de portier en stak zijn middelvinger op. De vrouw belde vervolgens de politie. Op de Gezellelaan kon hij worden ingerekend. Op het bureau is de verdachte verhoord. Hij zegt dat hij de auto heeft geraakt, maar niet
opzettelijk. De man is met een dagvaarding heengezonden.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 10-09-2010 14:52 | © Regio Midden en West Brabant |