Ingezonden persbericht

Televisie
GEWOON JAN SMIT
Uitzending vrijdag 10 september
Nederland 1 - 22.20 uur

GEWOON JAN SMIT KIJKT TERUG OP OLYMPISCHE SPELEN
EN JAAPS GOUDEN HARP

Vrijdag 10 september gaat GEWOON JAN SMIT terug naar begin dit jaar want toen zaten Jan Smit, Nick & Simon in Vancouver voor de Olympische Spelen. Deze beelden zijn nog nooit uitgezonden, dus vinden 'de Volendammers' het zonde om deze te laten liggen. Ook zijn ze het aan hun manager Jaap Buijs verplicht om nog een moment stil te staan bij het heuglijke feit dat hij een Gouden Harp kreeg, dus ook daar is vrijdag een samenvatting van te zien.

Vrijdag jl. ging GEWOON JAN SMIT van start met bijna 800.000 kijkers. De komende weken is alles wat hij meemaakt te zien. Behalve zijn privéleven. Maar zijn agenda is vol genoeg voor nog negen wervelende afleveringen.

In de komende maanden gaat hij zijn tour voorbereiden en daarbij komt toch nog een stukje privéleven om de hoek kijken, want iemand die dicht bij hem staat zal een grote rol in deze tour hebben. Verder gaat hij weer een keer 'als vanouds' met Jaap naar een Duitstalige show en zijn er ontmoetingen met André van Duin, Gerard Joling, Beau van Erven Dorens en Pauw en Witteman. En wat natuurlijk altijd blijft: de gezelligheid in Volendam met zijn vrienden Kees Tol en Simon Keizer, zijn zussen Monique en Jenny en de vele optredens in binnen- en buitenland.

Voor meer informatie: www.tros.nl/gewoonjansmit