Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Argenta Bank- en Verzekeringsgroep nv

50 Nieuwe kantoorhouders voor Argenta

Argenta wil groeien. Samen met zijn zelfstandige kantoorhouders die op exclusieve wijze voor Argenta werken, ziet Argenta ruimte voor nieuwe ondernemers. Dat doet het onder andere vanwege voorziene pensioneringen en door de gewenste uitbreiding van het distributienet dat nu uit 540 kantoren bestaat. Onder het centrale thema "Alles om te groeien. Nu u nog." is een campagne georganiseerd om 50 nieuwe kantoorhouders te werven. Na enkele maanden praktijkgerichte opleidingen en met een goed businessplan zal de kantoorhouder de kans krijgen op een eigen kantoor in Vlaanderen of in Wallonië.

De groei in het aantal kantoren gaat in tegen de tendens bij concurrenten waar kantoren worden gesloten en vervangen door anonieme internetbanken. Die aanpak, waar veel grootbanken voor kiezen, staat haaks op de Argenta-filosofie van persoonlijk bankieren, met een lokale verankering en met sociale betrokkenheid, waar een echt advies met het oog op een langetermijnrelatie met de particuliere cliënt nog gewoon mogelijk blijft. Bij Argenta is het de kantoorhouder zelf, die via zijn of haar virtuele kantoor een 24/7-service biedt aan het cliënteel.

Argenta richt zich in de campagne niet op schoolverlaters maar wel op mensen met enkele jaren werkervaring. De campagne wordt ondersteund met de website www.allesomtegroeien.be.

PERSBERICHT van Argenta Bank- en Verzekeringsgroep nv ­ datum 10-09-2010 ­ tijdstip 11:00 uur ­ blz. 1 van 2



EINDE PERSBERICHT



Ingezonden persbericht