Politie Gelderland-Zuid

Drie mannen verdacht van diefstal

Nijmegen, 10-09-2010 o Vrijdagochtend omstreeks 04.00 uur zijn twee 19 jarige en een 21-jarige man, alle drie afkomstig uit Nijmegen aangehouden. Zij worden verdacht van diefstal.

Agenten zagen de drie rijden over de Couwenbergstraat in de wijk Hatert. De auto werd bestuurd door een bekende van de politie. Omdat bij de agenten bekend was dat de bestuurder niet in het bezit was van een geldig rijbewijs werd besloten de auto te controleren.

Op de Marga Klompelaan werd de auto aan de kant gezet en spraken de agenten de bestuurder aan. De bestuurder gaf zelf al aan dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Eén van de agenten die de auto voor de verdachte wilde parkeren trof in de auto een aantal wikkels met drugs aan en een kruissleutel. Die nacht waren bij een auto in de Opaalstraat twee velgen weggenomen en dat zou gedaan zijn door drie verdachte figuren. Deze zouden zijn weggereden in een kleine donkere auto.

De drie mannen voldeden aan het signalement en werden aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. De politie zet vandaag het onderzoek voort. Vanmorgen is er in een vijver nabij de Winkelsteegseweg door de brandweer gedregd naar de twee velgen. Deze werden niet aangetroffen. de politie zet het onderzoek voort. (14)

Laatst gewijzigd 10-09-2010 13:13 | © Regio Gelderland-Zuid |