Team D&B beklimt Mont Ventoux in strijd tegen kanker 31/08/2010 10:19

Dun & Bradstreet B.V. Rotterdamse informatieleverancier Dun & Bradstreet is sponsor van Team D? dat met de beklimming per fiets van de Mont Ventoux geld inzamelt voor de Kankerstichting.

Nog ruim 1 week te gaan en dan zal een team van collega's van Rotterdams bedrijf Dun & Bradstreet afreizen naar Bédouin in Zuid Frankrijk. Hier zal op 10 september het evenement Ven2-4Cancer plaatsvinden, een jaarlijkse beklimming van de Mont Ventoux om geld in te zamelen voor de kankerstichting. Deze zwaardere variant van de bekende Alpe d'huZes tocht is een initiatief van inspire2live, een net opgerichte internationale organisatie die sportevenementen organiseert in de mondiale strijd tegen kanker. De bedoeling is om als team of individueel 4x de fameuze 'Kale Berg' Mont Ventoux (=altijd wind) te beklimmen. Enkele feiten over de rit: lengte 22km, hoogteverschil 1600 meter, gemiddeld stijgingspercentage 7,5%, steilste kilometer 10,5%.

Hoofdsponsor van team D? is informatieleverancier Dun & Bradstreet, een echt Rotterdams bedrijf dat al 105 jaar gevestigd is in de grootste havenstad van Nederland. Naast Dun & Bradstreet wordt Team D? ook gesponsord door Wim Jansen Bloemen uit Gouda. Het team bestaat uit Tom Tiethof, Jeroen Tuijtel en Wouter Hartemink van D? en Joris Jansen uit Gouda. De doelstelling van het team is om EUR 15.000,- op te halen voor de kankerstichting. Voor meer informatie over deze tocht en het team, kijk op www.steun-ons.nl.





http://www.steun-ons.nl