Warchild


Binnen 24 uur 110 kilometer lopen voor War Child

31 augustus 2010 - Het nuttige en aangename verenigingen Jenny, Wim en Alda gaan op 10 en 11 september de 110 kilometer lange Van-Z-tot-Z-tocht lopen die start en finisht in Zeewolde. Dit moet gebeuren binnen 24 uur. Met deze enorme tocht willen Jenny, Wim en Alda het nuttige met het aangename verenigen. Dit doormiddel van sponsoring geld in te zamelen voor een goed doel."Toen we op televisie zeer indrukwekkende beelden zagen van War Child, was ons doel snel bepaald", aldus Wim Nijkamp.

Verrast door enthousiaste reacties
Jenny, Wim en Alda hebben bedrijven en verschillende instanties persoonlijk en via een flyer benaderd. Ook al hun vrienden, kennissen, collega's en buren konden rekenen op een mail. "We zijn enorm verrast door de enthousiaste reacties en de gulle giften van velen. Ons doelbedrag hebben we al enkele malen naar boven bijgesteld en nog is het einde niet in zicht!". Bekijk hier de actiepagina van Jenny, Wim en Alda.

Op 11 september zullen Jenny, Wim en Alda voor 19.00 finishen op het marktplein van Zeewolde.

War Child wenst Jenny, Wim en Alda heel veel succes met deze fantastische actie! We volgen jullie via www.ikvoorwarchild.nl