Ingezonden persbericht



OTYS wederom genomineerd voor Deloitte Technology Fast50

Veenendaal, 10 september 2010 - Deloitte Fast50 heeft OTYS Recruitiing Technology, specialist in werving- en selectiesoftware, genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Benelux 2010. Dit is de tweede keer dat OTYS genomineerd is, waarbij het bedrijf dit jaar de top tien hoopt binnen te dringen.

OTYS Recruiting Technology hoopt dit jaar de top tien binnen te dringen, nadat het vorig jaar als binnenkomer de twaalfde plek bereikte. Jorrit Blok, algemeen directeur van OTYS Recruiting Technology: 'We zijn blij met de nominatie en erg nieuwsgierig naar onze uiteindelijke positie. We hebben afgelopen jaar ons klantenportfolio in de Benelux uitgebreid tot meer dan 650 klanten en 6000 gebruikers, dus ik hoop dat we weer een aantal plaatsen zijn opgeschoven. Nu we ook steeds meer in het buitenland actief zijn doen we ook een gooi naar de Deloitte Emea Technology Fast500, de jaarlijkse wedstrijd voor de snelst groeiende technologie bedrijven van Europa, het Midden-Oosten en Afrika.'

Sinds vorig jaar zijn ook ondernemingen uit België, waar OTYS net een kantoor heeft geopend, in het speelveld van snelle groeiers opgenomen. De Fast50 bestaat met name uit online bedrijven, dit jaar zijn dat er maar liefst vierentwintig. OTYS Recruiting Technology neemt tussen deze bedrijven een uitzonderingspositie in, het is het enige bedrijf uit de arbeidsbemiddelingsector.

Tijdens het Technology Award gala op 7 oktober aanstaande in Evoluon Eindhoven wordt de winnaar bekend gemaakt. De ranglijst met de nummers vijftig tot en met twee worden tevens bekend gemaakt.

Selectie
De selectie is gebaseerd op criteria van Deloitte en het omzetgroeipercentage. Een substantieel deel van de omzet moet komen uit eigen technologie en in het basisjaar moet de omzet tenminste ¤ 50.000 euro bedragen. Het groeipercentage wordt berekend door de omzettoename over vijf jaar te delen door de omzet in het basisjaar.

Bekijk hier de complete lijst Fast50 genomineerden.

Over OTYS Recruiting Technology
OTYS maakt werving- & selectiesoftware voor recruitmentbureaus, uitzendorganisaties, detacheerders, jobboards, HR en corporate recruiters De OTYS-oplossing helpt organisaties effectiever kandidaten zoeken en aantrekken, vacatures plaatsen, matchen en communiceren, processen managen en vacatureconversie meten. OTYS heeft meer dan 500 klanten in Nederland, België, Frankrijk, Tsjechië, Engeland en de Verenigde Staten.. In 2010 is het bedrijf onder andere genomineerd voor de European Business Awards, de Deloitte Technology Fast50 en de FD Gazellen. Voor meer informatie: www.otys.nl / www.otys.be