De Waterpoort doet mee aan Grote Clubactie


SNEEK, 20100910 -- De Nationale Grote Clubactie gaat zaterdag van start. De korfballers van De Waterpoort nemen dit jaar wederom mee aan deze loterij. De vereniging heeft al haar leden gemobiliseerd om loten aan de man te brengen.

De Waterpoort is de enige korfbalvereniging in Sneek en heeft circa 175 leden. Afgelopen dagen is de vereniging druk doende geweest met het aanschrijven van al haar leden en het verspreiden van verkooppakketten. Met deze lijsten komen de leden van De Waterpoort komende dagen bij u langs met de vraag of u een Grote Clubactie lot wilt kopen.

"Het Nederlandse verenigingsleven financieel steunen, dát is het doel van de Grote Clubactie. Want verenigingen en clubs leveren een belangrijke bijdrage aan een gezonde samenleving. Van sportclub tot zangkoor: ze zijn allemaal belangrijk voor ontspanning, beweging en sociale contacten van miljoenen mensen. Daarmee vormen verenigingen een onmisbaar element voor een prettige maatschappij", aldus de organisatie van de jaarlijkse loterij.

Met de opbrengst van de loterij kan De Waterpoort ook in de toekomst haar activiteiten ontplooien. Daarnaast biedt de loterij voor u de kans op prachtige (geld-)prijzen. Bijzonder aan de Grote Clubactie is dat 60% van de verkoopopbrengst direct naar de clubkas van de verenigingen vloeit.

De lotenverkopers van korfbalvereniging De Waterpoort zijn er klaar voor en gaan zaterdag van start met de verkoop. Wilt u meer informatie over korfballen bij De Waterpoort of achtergrondinformatie over de Grote Clubactie? Bezoekt u dan de website van de vereniging op www.waterpoort-sneek.nl.





Ingezonden persbericht