Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

van Juniorkamer Arnhem : JCI Sonsbeek Open golftoernooi dit jaar op vrijdag 10 september 2010

p/a Sweelincklaan 2 | 6815 BH | ARNHEM

Verzonden: 23 februari 2010

Inschrijving geopend voor JCI Sonsbeek Open 2010

Junior Kamer Arnhem organiseert voor de zevende keer het Sonsbeek Open golftoernooi in Park Sonsbeek te Arnhem op 10 september 2010. De opbrengst is voor het Johanna Kinderfonds te Arnhem. Er is plaats voor maximaal 40 teams, inschrijven met een (business)flight van 3 personen (¤ 525) kan via de website www.hetsonsbeekopen.nl.

De totale opbrengst uit de organisatie van het JCI Sonsbeek Open komt dit jaar ten goede aan de Stichting Johanna Kinderfonds Arnhem. De opbrengst bedroeg in 2009 netto ¤ 11.755. Het Johanna Kinderfonds is een voortzetting van de Johanna Stichting. De Johanna Stichting haalde samen met Mies Bouwman in 1962 ruim 21 miljoen gulden op voor de bouw van Het Dorp. Meer informatie over Het Johanna Kinderfonds is te vinden op www.johannakinderfonds.nl.

Het is een traditie aan het worden dat eens per jaar het Sonsbeek Park wordt omgetoverd in een golfbaan. Wat bijzonder is omdat circa honderd managers en ondernemers golf spelen in een monumentaal park voor het goede doel. Naast de betalingen van de flights leverden diverse sponsoren ook nog een bijdrage in natura of met een geldelijke bijdrage. Zo stelde Ekris in 2009 twee BMW's beschikbaar om de golfers van hole 16 naar hole 17 te transporteren, leverde McDonalds Veenendaal voor elke deelnemer golfballen, donuts en prijzen voor bij de loterij, verzorgde Brasserie de Boerderij bij hole 9 heerlijke culinaire hapjes, schonk Robbers & Van den Hoogen Spaanse Cava op hole 16 en was er een hole waar de Kromme Dissel heerlijke hapjes serveerde. Het bedrijf Hulskamp maakte opnames voor een audiovisueel verslag. Meer informatie op: http://www.hetsonsbeekopen.nl of bij Wien eke Groot 06 15 270 659.
De winnende flight stijgt direct na de prijsuitreiking vanaf de witte villa op met de Ernst & Young luchtballon. Aan boord zorgt de chef-kok van de Kromme Dissel voor een hapje en een drankje. Om mee te doen met een flight of voor sponsoring kunt u zich op www.hetsonsbeekopen.nl oriënteren. Er zijn meerdere sponsormogelijkheden, variërend van sponsoring in natura tot sponsorpakketten van ¤ 3.000 euro.

JCI (Junior Kamer) is een wereldwijde federatie voor jonge managers en ondernemers tot 40 jaar. JCI Arnhem bestaat uit circa 40 leden, partners en senatoren. Leden hebben belangstelling voor zakelijke netwerken, persoonlijke en internationale contacten, en willen zich daarnaast inzetten voor positieve veranderingen in de maatschappij.

Junior Kamer Arnhem is één van de grootste kamers van Nederland en organiseert naast het jaarlijkse JCI Sonsbeek Open golftoernooi, nog vele andere projecten zoals het Wereldhandelsspel.



Ingezonden persbericht