Theater Familie maakt tweede Hoe overleef ik...? musical

10/09/2010 19:28

Jaques Senf Theaterpartners BV

De musical Hoe overleef ik mijn eerste zoen? krijgt in het theaterseizoen 2011 - 2012 een opvolger. De musical Hoe overleef ik met/zonder liefde? gaat in première op 13 november 2011 in Schouwburg Tilburg. Net als in het gelijknamige boek van Francine Oomen gaat de musical over liefde en angst, vertrouwen en onzekerheid, vriendschap en verwachtingen. En bevat uiteraard de onmisbare survivaltips voor (bijna) pubers. Producent Theater Familie werkt wederom samen met hetzelfde creatieve team dat ook verantwoordelijk was voor Hoe overleef ik mijn eerste zoen? dat 12 september tijdens het Gala van het Nederlands Theater meedingt naar een Gouden Krekel.

Theater Familie

Theater Familie o.l.v. Matthijs Bongertman is al meer dan 10 jaar een toonaangevende producent van jeugd en familie theater. Naast de bekroonde nijntje musicals bracht het Pluk en Floddertje, creaties van Annie M.G. Schmidt, als jeugdvoorstellingen naar de Nederlandse en Belgische theaters. Meer informatie over theaterfamilie vind je op www.theaterfamilie.nl

Hoe overleef ik... ?

Francine Oomen is ongekend succesvol als auteur van de Hoe overleef ik... ?.serie. Sinds het boek in 1988 verscheen, zijn er van de gehele serie meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht. Dit succes komt voort uit de herkenbaarheid van de puberproblemen waar Rosa en haar vrienden mee te maken krijgen en de humor waarmee ze zijn beschreven zijn.

Meer informatie over de Hoe overleef ik... ?-boeken vind je op www.hoeoverleefik.nl.





http://www.theaterfamilie.nl