Gemeente Rotterdam

kunstkopfestival opent seizoen

09 augustus 2010 | rotterdam | nieuwsbericht

Op zaterdag 11 september aanstaande wordt het Hoogvlietse culturele seizoen traditiegetrouw geopend met het Kunstkopfestival. Kunstkopfestival

Dit festival vindt tussen 11.00 en 17.00 uur plaats in het winkelcentrum Hoogvliet. Er zijn de hele dag door optredens en activiteiten plus een kunstmarkt waar u terecht kunt voor handgemaakte producten, workshops en informatie.

In LCC De Zevensprong kunt u tussen 10.30 en 15.30 uur terecht met al dan niet waardevolle spullen tijdens Kunst- en Kitsch met Nelleke van der Krogt en drie beëdigde taxateurs. In de avond wordt het het toneelstuk `Kleren maken de Man' opgevoerd. Het Turks-Nederlandse toneelgezelschap staat onder regie van Bob van der Lugt.

Voor de jongere Hoogvlieter en hun ouders is er in MFC Boomgaardshoek een Mega Kids Party, een feestje voor het gehele gezin; het thema van de avond is `Briljant Edition Hoogvliet'. Dit programma start om 19.00 uur tot 23.00 uur.

In aanloop naar het festival vindt u op deze pagina wekelijks informatie over de diverse activiteiten en programma-onderdelen.