Stadsdeel Amsterdam Centrum



---

Zaterdag 11 september: Oostelijke Eilanden Festival

7 september 2010
Op zaterdag 11 september aanstaande staan de Oostelijke eilanden vanaf 11.00 uur weer bol van culturele en creatieve festiviteiten. De toegang is vrij voor alle activiteiten.

Zo wordt in de Czaar Peterstraat het Czaar Peterfestival gehouden met veel kunst en cultuur op straat en vindt u in het Oostenburgerpark de buurt- en budgetmarkt met informatie, optredens en workshops. In de omgeving van de Oosterkerk valt heel wat te beleven op het Patatoe-festival, met onder andere een optocht, een buurtmaaltijd en op het Wittenburgerplein worden de festiviteiten afgesloten met een openlucht filmvertoning in het kader van Africa In The Picture.

Meer informatie en voor het programma ga naar
www.oostelijke-eilanden-festival.nl.

Let op! beperkte bereikbaarheid
Op dit moment vinden op de Eilandenboulevard asfalteringwerkzaamheden plaats. Hierdoor is de Overhaalsbrug niet te gebruiken. Verkeersregelaars zullen bezoekers van het festival via de Dageraadsbrug bij de Zeeburgerstraat of via het Kattenburgerplein veilig naar de Oostelijke Eilanden begeleiden. Wel is het mogelijk om het voetpad langs de Nieuwe Vaart/Eilandenboulevard te gebruiken. Bezoekers moeten dan wel doorlopen naar de kruising Oostenburgergracht/Czaar Peterstraat.