Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Winkelboulevard Zuid in het teken van de mode

Catwalks, modellen en prachtige ontwerpen. Er is zaterdag 11 september op Winkelboulevard Zuid geen ontkomen aan: de bijna anderhalf kilometer lange winkelstraat staat geheel in het teken van mode. Als fashion je interesseert, is dit een middag die je niet mag missen. Van 13.00 tot 16.00 uur zijn er onafgebroken modeshows.

Naast de modeshows kan er ook worden gewinkeld. Want naast het FashionEvent wordt er die dag ook de grootste najaarsmarkt van Rotterdam Zuid gehouden. Deze is - hoe kan het ook anders - geïnspireerd op het thema fashion. De Winkelboulevard Zuid is 11 september autovrij, zodat bezoekers naar hartelust kunnen wandelen en winkelen. Ook de tram rijdt op 11 september niet over de Beijerlandselaan. Kijk op www.ret.nl voor meer informatie.

Parkeergarages gratis tijdens Fashion Event
Tijdens het Fashion Event op de Boulevard Zuid kan er gratis worden geparkeerd in de twee parkeergarages bij de winkelstraat. De garages Colosseumweg (ingang: Colosseumweg) en Boulevard Zuid (ingang: Polderstraat) worden zaterdag door beheerder Stadstoezicht gratis opengesteld voor bezoekers van de Winkelboulevard Zuid.