Ingezonden persbericht

RAFA NADAL OP DE GOLFBAAN IN

CNN'S TENNISPROGRAMMA OPEN COURT

In het tennisprogramma Open Court treft CNN's Pedro Pinto de nummer 1 van de wereldranglijst Rafa Nadal op de golfbaan. Pedro Pinto probeert een balletje te slaan met de tennis crack, maar ontdekt al gauw dat Rafa's vaardigheden zich ook uitstrekken tot de golfbaan en besluit zichzelf dan maar als caddy op te werpen.

Tennisschool John McEnroe

In dezelfde aflevering bezoekt presentator Pat Cash de controversiële nieuwe tennisschool van John McEnroe in Randall's Island, New York. McEnroe is altijd zeer uitgesproken geweest over het in zijn optiek falen van de Amerikaanse tennis associatie (USTA) in het opleiden van nieuw talent. Pikant detail daarbij is dat zijn broer Patrick verantwoordelijk is voor de opleidingen bij de USTA. Open Court interviewt ook Patrick over de nieuwe tennisschool van zijn broer en zijn verwachtingen over de toekomst van het Amerikaanse tennis.

CNN

CNN International is de wereldwijde 24-uurs nieuwszender die naast internationaal en Europees nieuws ook uitgebreid bericht over het zakenleven, lifestyle, sport en entertainment. CNN biedt het nieuws aan via televisie, satelliet, internet en mobiele telefoons/handhelds. CNN is beschikbaar op alle continenten in 200 landen en in zeven verschillende talen.

Open Court duurt een half uur en wordt uitgezonden op:

Zaterdag 11 september om 8.30 uur en 22.00 uur

Zondag 12 september om 9.30 uur en 17.00 uur

Noot voor de redactie (