Veiling Troy 24-hour Coaster Challenge gestart


Bied nu op een unieke plek tijdens de 24-uurs Troy achtbaan race bij Attractiepark Toverland

RIJSWIJK, 20100815 -- Op 11 en 12 september vindt de Troy 24-hour Coaster Challenge plaats in Attractiepark Toverland. Deze Challenge wordt georganiseerd door de European Coaster Club in samenwerking met Attractiepark Toverland. Tijdens deze unieke Challenge gaan, van diverse internationale fanclubs, 12 fans 24 uur achter elkaar in de houten achtbaan Troy rijden.

Meedoen!
Het is mogelijk om zelf ook aan de Challenge deel te nemen. Hiertoe worden 220 plaatsen via een veiling voor de Doe een Wens stichting aangeboden. De veiling vindt, via internet, op www.troychallenge.com plaats. Volg de Troy 24-hour Coaster Challenge op Twitter: TroyChallenge. Het deelname reglement staat op www.troychallenge.com.

Veiling
De veiling van de 220 beschikbare plaatsen in de Troy 24-hour Coaster Challenge vindt plaats via een speciaal voor de Challenge ontworpen veilingsite. De coaster challenge wordt gehouden van zaterdag 11 september 12.00 uur in de middag tot zondag 12 september 12.00 uur in de middag.

Het adres van deze site is www.troychallenge.com en de veiling start op 15 augustus zal eindigen op 30 augustus.

De 220 plaatsen zijn ingedeeld in blokken van met een bepaalde tijdsduur. Er kan geboden worden op:
- 30 blokken van een ½ uur;
- 150 blokken van 1 uur;
- 20 blokken van 2 uur;
- 20 speciale blokken van 1 uur, 10 blokken in het eerste uur en 10 blokken in het laatste uur.

Stichting Doe een Wens
De opbrengst van de veiling gaat naar de Stichting Doe een Wens.
Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect. Maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Sinds de oprichting in 1989 beleefden al meer dan 3.300 levensbedreigend zieke kinderen hun fantastische wens. Doe Een Wens kan dit allemaal realiseren dankzij de inzet van ruim 380 vrijwilligers. Giften en fondsenwervende acties (geld, maar ook in natura) van bedrijven, clubs, scholen en (sport)verenigingen zijn samen met de structurele steun van donateurs en sponsoren noodzakelijk. Doe Een Wens Stichting Nederland ontvangt geen overheidsbijdrage. Kijk voor meer informatie op www.doeeenwens.nl

De European Coaster Club (ECC)
De European Coaster Club (ECC) is een Europese vereniging voor mensen met een passie voor achtbanen. De vereniging is in Engeland ontstaan en telt inmiddels ruim 2500 leden wereldwijd. Voor de leden organiseert de vereniging regelmatig achtbaantrips. Zo wordt eind september een rondreis door Nederland en België gemaakt. Naast het organiseren van trips, brengt de vereniging ook een eigen magazine, First-Drop, uit.


Attractiepark Toverland
Attractiepark Toverland in Sevenum, gelegen tussen Eindhoven en Venlo, is het snelst groeiende attractiepark van Nederland. Het park is uniek in zijn soort, doordat het zowel binnen- als buitenattracties biedt en maar liefst 365 dagen per jaar geopend is. Vanaf de opening in 2001 heeft Toverland al vele Awards in ontvangst mogen nemen, ondermeer voor de uitmuntende gastvriendelijkheid van het personeel. Toverland trekt inmiddels ruim 500.000 bezoekers per jaar.





Troy 24-hour Coaster Challenge