Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

SUPERNICK IS TERUG VAN VAKANTIE EN IN EEN NIEUW JASJE GESTOKEN

EEN NIEUWE PRESENTATRICE, HEEL VEEL SLIJM EN NATUURLIJK DE JONGENS TEGEN DE MEIDEN

Amsterdam, 26 augustus 2010

SuperNick is vanaf 11 september terug van zomervakantie en, als vertrouwd, weer te zien op de zaterdagochtend bij Nickelodeon. Iedere aflevering geniet de winnaar de unieke eer om 'geslimed' te worden, de strijd tussen de jongens en de meiden wordt heftiger dan ooit tevoren en families zetten alles op alles om de snelste tijd bij de Superrace te behalen. Presentator Patrick Martens zal SuperNick natuurlijk niet in z'n eentje presenteren.maar wie wordt zijn medepresentatrice?

Iedere aflevering spelen de jongens tegen de meiden om de winst, de vele mooie prijzen, maar vooral om, en dat is nieuw dit seizoen, op de originele Nickelodeon wijze geslimed te worden. Elke week wordt de winnaar van het programma dan toegevoegd aan de fameuze Wall of Slime. In Amerika is het slimen al veel langer een eervolle gebeurtenis. Afgelopen seizoen werd zangeres Katy Perry nog volledig onder geslimed tijdens de Kids' Choice Awards, maar ook Sandra Bullock, Orlando Bloom, Johnny Depp en The Jonas Brothers hadden al eerder het genoegen. En nu hebben Nederlandse kids dus ook de eer om in dit illustere rijtje opgenomen te worden!

Natuurlijk mag ook het populaire onderdeel Het Waterbommetje niet ontbreken. Bij verlies van dit spel gaat de pechvogel te water en dit zorgt voor grote hilariteit en plezier op de tribunes en voor de kijkertjes thuis.

SuperNicks Grote Wensenshow en bekendmaking nieuwe presentatrice De eerste aflevering van SuperNick staat volledig in het teken van wensen. Er zijn duizenden mailtjes binnengekomen met gekke wensen, bizarre wensen, mooie en ontroerende wensen. Een meet and greet met een BN'er? Je vader in de chocodip? Vliegen in een helicopter boven Nederland? De ingezonden wensen zullen in SuperNicks Grote Wensenshow op geheel eigen wijze vervuld worden.

Ook presentator Patrick Martens heeft een bijzondere wens. Hij hoopt op een leuke, nieuwe, enthousiaste collega die samen met hem SuperNick wil presenteren. Hoe en wanneer die wens vervuld gaat worden.dat blijft nog even spannend!

Het is dus weer gedaan met uitslapen op de zaterdagochtend! SuperNick is vanaf 11 september iedere zaterdagochtend vanaf 09.00 uur te zien op Nickelodeon.

-EINDE BERICHT-

.