Ingezonden persbericht



---



Augustus 2010 Persbericht
Meezing Sound of Music
in Theater De Speeldoos te Baarn

Zaterdag 11 september, aanvang 19.30 uur presenteert Aernoud Florijn de Meezing Sound of Music in de Theater De Speeldoos te Baarn.

De Meezing Sound of Music is een absoluut unieke en hilarische manier van film kijken. Het is vergelijkbaar met karaoke, maar dan veel leuker. Het publiek is zelf de ster en kan luidkeels meezingen met de klassiekers zoals 'Do-Re-Mi', 'Edelweiss' en 'Climb every Mountain'. Men mag blaffen naar de butler en sissen tegen de barones. Voor iedere bezoeker ligt er een Meezing Sound of Music pretpakket klaar: een tasje met allerlei attributen die men kan gebruiken tijdens de film. Voorafgaand aan de film legt de presentator, Aernoud Florijn, uit hoe het allemaal precies in zijn werk gaat, zodat iedereen goed beslagen ten ijs komt.

Het is het allerleukste als het publiek verkleed, als personage uit de film, naar het theater komt. Iedereen wordt dus uitgenodigd om de verkleedspullen van zolder te halen en te komen als non, kapitein, barones of uitgedost in een Dirndl of Lederhosen. Iedere verklede bezoeker wordt gefotografeerd en krijgt een eigen plaatsje op de website www.meezingbioscoop.nl. Tijdens de kostuumparade kan men samen met alle andere verklede bezoekers op het podium strijden om het hardste applaus. Creativiteit en fantasie worden beloond met een prachtige prijs.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.speeldoosbaarn.nl of aan de kassa van Theater De Speeldoos 035 - 541 80 50. Openingstijden voor kaartverkoop Ma t/m vrij van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf 1 uur voor aanvang van iedere voorstelling.




Ingezonden persbericht