Gemeente Uithoorn

Feestelijke opening gerenoveerd Oranjepark - 11 september 2010

Om 16.00 uur wordt het park feestelijk geopend door wethouder Ria Zijlstra.

De renovatie van het Oranjepark is inmiddels gereed. In samenspraak met de omwonenden zijn er nieuwe beplanting en een fraaie oevervijver gerealiseerd. Ook zijn nieuwe bankjes en nieuwe speeltoestellen geplaatst. Die worden al flink gebruikt. Als laatste is het gras, ondanks de blubber en het natte weer, redelijk gegroeid en mogen we trots zijn op dit fraaie park! Om dit heugelijke feit te vieren, organiseren de omwonenden in samenwerking met de Gemeente Uithoorn op 11 september de feestelijk opening van het park. Ter coördinatie is een feestcommissie opgericht bestaande uit Jos Brouwer, Ton van Dalfsen, Rob Baas en Marc van Eijk.

Opzet

Er is gekozen voor een openbaar én een besloten programma: 's middags is er voor met name voor ouders en (jonge) kinderen van alles te doen. Bijvoorbeeld een clownglijbaan, een 24 meter lange hindernisbaan, een draaimolen en een ballonnen clown. Deze activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Voor ouders en een ieder die dat wil is er gratis koffie, thee of limonade, geserveerd vanuit de keet van de gemeente (Kate & Go). Daarnaast is een drive-in disco aanwezig die zorgt voor een swingend sfeertje..Bij de speeltoestellen worden lange tafels en banken geplaatst zodat men rustig kan genieten van een drankje terwijl de kinderen zich vermaken met de activiteiten.

Om 16.00 uur wordt het park feestelijk geopend door wethouder Ria Zijlstra.

Om 17.00 uur eindigt het openbare programma en is er aansluitend een besloten programma voor de omwonenden met een BBQ

Parkeren

Voor de veiligheid geldt 11 september van 10.00 uur tot 23.00 uur een parkeerverbod in de Oranjelaan en Prins Hendriklaan. Beide straten worden afgezet voor doorgaand verkeer. Hieronder staat voor de volledigheid het programma van de dag.

Programma

Middag

14:00 uur

Kinderactiviteiten: draaimolen, clownglijbaan, hindernisbaan, ballonnen clown en drive-in disco.

16:00 uur

Officiële opening park door wethouder.

17:00 uur

Einde openbare programma.

Laatst gewijzigd: 06 september 2010

---