Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Feestelijk dagje uit: Festival 5D

Beleef het Festival 5D: een festival met meer dan 10 theatervoorstellingen (kent u Sara Kroos?). U geniet van Rock&Rollstoeldans en luistert naar muziektheater en concerten (kent u Frits Lambrechts?). U kunt de rolstoeltoegankelijke zes meter hoge uitkijktoren beklimmen voor een zinnenprikkelend uitzicht over de NDSM-werf en het IJ. U schildert mee aan het reuzenschilderij en laat u uw kleding pimpen door een mobiel naaiatelier.

festival 5D Kortom, er is voldoende vermaak voor jong en oud, gezinnen, groepen, paren en alleengaanden, maar bovenal, voor zowel mensen mét als zonder spierziekte.

Twee organisaties vieren dit jaar hun jubileum (60 en 15 jaar): de NSGK voor het gehandicapte Kind (NSGK) en Per Saldo, de vereniging van mensen met een persoonsgebonden budget. Samen hebben zij dezelfde droom: een belevingsfestival, waar iedereen naartoe kan komen.

Waar en wanneer is het?
Zaterdag 11 september, van 13.00 tot 23.00 uur op het NSDM-terrein in Amsterdam dat volledig toegankelijk is gemaakt voor Festival 5D, inclusief aangepaste toilet- en verschoningsruimten en voldoende vrijwilligers die kunnen helpen. Deze voormalige scheepswerf is goed te bereiken.

Kosten
Dagkaart volwassene: EUR 12,00 (korting voor leden van NSGK en Per Saldo en houders van een CJP).
Dagkaart kind t/m 12 jaar: EUR 2,00.
De prijs is inclusief toegang tot alle voorstellingen, workshops en andere activiteiten.
Eten en drinken is niet inbegrepen.

Kaartverkoop
Kijk op www.festival5D.nl voor het bestellen van kaarten online. U kunt kaarten kopen in de winkels van Belcompany en via www.festival5D.nl kunt u een formulier downloaden. En natuurlijk bij de ingang van het festival.

Informatie
Op www.festival5D.nl staat het volledige dagprogramma tot nu toe.
01 september 2010

VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480 Spierziekten Infolijn: 0900-5480480 - E-mail: vsn@vsn.nl - Postbank 1422400