Tibetaanse week in Sneek


SNEEK, 20100721 -- Van 11 tm 19 sept 2010 staan Fysio4U en Yoga4U in het teken van het Tibetaans Bhoeddhisme. De beroemde Tibetaans kunstenaar Tashi Norbu en zijn vrienden zullen Bhoeddhistische ceremonieën uitvoeren om het pand officieel in te wijden. Tevens zullen zij diverse workshops begeleiden en is er een tentoonstelling van de werken van deze Tibetaanse kunstenaar.

Tijdens het eerste weekend zijn er gratis yoga en meditatielessen en kunt u kennismaken met de diverse therapieën welke bij Fysio4U gegeven worden. In het tweede weekend is er een veiling van de kunstwerken waarvan de opbrengst ten goede komt aan een kleine Tibetaanse art school in Dharamsala, India, woonplaats van de Dalai Lama..
Gedurende de hele week zal er een tentoonstelling zijn van de kunstwerken.
Tijdens het eerste weekend zijn er diverse workshops en open lessen te volgen. Bij voldoende animo zal ook het tweede weekend hiervoor benut worden.

Zowel bij Fysio4U als bij Yoga4U staat de gehele mens centraal, uw welzijn is bij ons in goede handen. Tijdens het open weekend van 11 en 12 september staan alle medewerkers en docenten voor u klaar en kunt u helemaal vrijblijvend kennismaken met ons.

Beide bedrijven zijn gevestigd in een prachtig gerenoveerd grachtenpand aan het Kleinzand 151 in Sneek. Als je over de drempel stapt voel je direct de ontspannen sfeer en zie je de prachtige smaakvolle aankleding van het pand. Die aandacht is er ook voor de mensen die er komen.
Dit weekend zal ook het nieuwe gedeelte in gebruik genomen worden en zal het gebouw officieel ingewijd worden met een Tibetaanse ceremonie geleid door monniken die verbonden zijn aan het Tibet House in Amsterdam.
Voor het volledige programma kunt u terecht op www.yoga4u.nu/nieuws of www.fysio4u.nl

11/12 september
workshop bhoeddha schilderen olv Tashi Norbu en zijn monnik vrienden.
workshop tibetaans mandala schilderen olv Tashi Norbu en zijn monnik vrienden.
Tentoonstelling van het werk van Tashi Norbu.
Zandmandala.
Er is een winkeltje met Tibetaanse producten en u kunt uw naam laten kalligraferen in Tibetaanse letters.
Gratis yoga en meditatielessen voor volwassenen, tieners en kinderen.
Fysiotherapie-screening, SFMA-Screening , voetzoolreflexmassage, stoelmassage, hoofd/schouder/nek massage.
Voor het volledige programma kijkt u op www.yoga4U.nu/nieuws

18/19 september
Global mala; wereldwijd doen zoveel mogelijk mensen op dezelfde tijd yoga, de opbrengst van deze lessen komt ten goede aan goede doelen.
De opbrengst van de lessen bij Yoga4U dit weekend komt ten goede aan het tibet house in Amsterdam.

Veiling van het werk van de Tibetaanse kunstenaar Tashi Norbu, waaronder een schilderij van Bhoeddha met het aspect Friesland.
Bij voldoende belangstelling zullen de workshops Tibetaanse Bhoeddha en Tibetaanse Mandala schilderen hogmaals herhaald worden.





Ingezonden persbericht