TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 25-08-2010

Televisie
Z@PPSPORT THE BATTLE
Vanaf zaterdag 11 september
Z@PP - 08.40 uur

Televisie
TE LEUK OM WAAR TE ZIJN
Vanaf zaterdag 9 oktober
Nederland 3 - 19.30 uur

TROS VERWELKOMT VIVIËNNE VAN DEN ASSEM ALS NIEUW FAMILIELID

De TROS heeft er een nieuw familielid bij: Viviënne van den Assem. Zij presenteert vanaf zaterdag 11 september samen met Ron Boszhard Z@PPSPORT THE BATTLE en vanaf zaterdag 9 oktober is Viviënne te zien als presentatrice van TE LEUK OM WAAR TE ZIJN.

Viviënne: "Ik kijk erg uit naar komend seizoen. De eerste draaidag voor 'The Battle' zit er net op. Ik ben super fanatiek, dus ik ga de 'strijd' met Ron graag aan! Voor Te Leuk Om Waar Te Zijn ga ik binnenkort de studio in met teamcaptains Horace en Ali B. en hun gasten. Dit is mijn eerste ervaring als spelleider, dus ik hoop dat ik de heren in bedwang kan houden!"

In 'The Battle' wordt iedere week bepaald of de jongens of de meiden beter in sport zijn. Op een basisschool selecteert Viviënne samen met Ron door middel van een spectaculair spel drie jongens en drie meiden. Twee topsporters geven de kids een training. Daarna gaan de teams de strijd met elkaar aan. Ron coacht de jongens, Viviënne de meiden. De winnaar krijgt de felbegeerde Z@ppsport-beker.

In TE LEUK OM WAAR TE ZIJN stuurt Viviënne twee teams Bekende Nederlanders aan. Ieder team bestaat uit een vaste teamcaptain en een wisselende gast. De teamcaptains zijn Horace Cohen en Ali B. Zij moeten, gesteund door hun bekende gast, uit een reeks grappige homevideo's bepalen welke echt en welke nep zijn en ze moeten de afloop van filmpjes raden. Het panel en de kijkers krijgen ook te zien hoe de namaakbloopers zijn gemaakt.