Ingezonden persbericht


Persbericht Poppodium Het Bolwerk, Sneek www.hetbolwerk.nl

Zat. 11 September
NACHT VAN DE BIEB
Met: HOT STEWARDS + DAYBROKE
+ The Heatmachine + The LMN3 + Mr Wallace
Zaal open: 20:00 / Entree ¤5,- (met Bieb pas ¤3,-)

100 JARIG BESTAAN BIBLIOTHEEK - NACHT VAN DE BIEB in het Bolwerk te Sneek!

De bibliotheek van Sneek bestaat 100 jaar en dat vraagt natuurlijk om feest! Daarom organiseert de bibliotheek op zaterdag 11 september DE NACHT VAN DE BIEB in Het Bolwerk! Deze avond zal er worden gefeest als nooit te voren, met een aantal acts waarbij je geheid aan het dansen slaat. En wie kan er beter feest maken dan The Hot Stewards? Klassiekers als Straight Up, When the rains begins to fall en When will I be famous komen gegarandeerd voorbij. Verder nog Daybroke (Muse meets QOTSA meets Foo Fighters uit Nederland!), electric-indie-disco-pop van The Heatmachine, swingende hiphop van The LMN3 en de nieuwe ska-sensatie Mr Wallace. De zaal gaat om 20.00 uur open en de entrée is maar 5 euro! Ben je lid van de Bieb?! Als je bieb-pas laat zien, kun je voor maar 3 euro naar binnen!

Wie kan er beter feest maken dan The Hot Stewards? Niemand toch! Want wie kent ze niet? Klassiekers als Straight Up, When the rains begins to fall en When will I be famous komen voorbij. Het publiek zingt mee en danst. Met zweet/haarbandjes, confetti en glow in the dark-sticks! Dus: Losse heupen gewenst en goede zin noodzakelijk: they rock the party, you rock the place!

Verder nog Daybroke, die met single en videoclip voor Hey Girl! behoorlijk scoorden (meer dan 70.000 hits op Youtube in zeer korte tijd). De band deed al supports voor o.a. Triggerfinger en Eagles of Death Metal, en daar kun je ze muzikaal ook plaatsen, met een flinke scheut Muse Weezer, Foo Fighters en QOTSA!

Losse heupen zeker ook gewenst bij Kleine Prijs van Friesland-finalist The Heatmachine, want bij hun electric-indie-disco-pop is het erg moeilijk stilstaan! Daarna dansen we vrolijk verder met hiphopformatie The LMN3, die dit jaar al de publieksprijs veroverden bij de KPvS! De laatste band van de avond is de Fries-Groningse ska-sensatie Mr Wallace! Deze nieuwe band uit het hoge noorden maakt er een knallend ska-feest van.

Kortom: They rock the party, you rock the place! Trek je dansschoenen aan, gooi je heupen los en feest mee op NACHT VAN DE BIEB!