Ingezonden persbericht


Breda, 31 augustus 2010

PERSBERICHT

Wedden op kinderen bij KOP!

Zaterdag 11 en zondag 12 september staat het Belcrumhavengebied weer in het teken van het Belcrum Festival (voorheen Expeditie Belcrum). Ook KOP levert haar bijdrage aan deze culturele ontdekkingstocht en organiseert op zondag de KOPshop Xpress.

Het Belcrum Festival wordt dit jaar alweer voor de 5e keer georganiseerd. Vorig jaar konden shopaholics bij KOP hun hart ophalen tijdens de zeer succesvolle KOPshop XL. Op zondag 12 september geeft KOP daar met de KOPshop Xpress een vervolg aan.

De KOPshop Xpress staat volledig in het teken van de hedendaagse forens. Tijdens het Belcrum Festival krijgen bezoekers bij KOP de kans hun eigen vervoersmiddel te customizen! Of het nu schoenen, een step, een skateboard, een kattenreismand of fiets is, vanaf dan kan het uniek zijn! Er wordt een speciale workshop georganiseerd, waarbij twee kunstenaars de deelnemers begeleiden bij het pimpen van hun eigen mobiele voorwerp. Alles kan, zolang het maar door de deur van KOP past. De workshops zijn voor alle leeftijden en kosten E5 p.p. Bezoekers die zeker willen zijn van een plek aan de knutseltafel, kunnen zich van tevoren inschrijven via de website (www.kop.nu).

Naast de workshop kan ook dit jaar de koopgrage bezoeker weer terecht bij KOP. De KOPshop is gevuld met een flinke voorraad nieuwe producten en veel handige items voor de hedendaagse forens. En, als laatste kan er dit jaar bij KOP gewed worden op kinderen. Voor de kleinste bezoekers organiseert KOP namelijk de schreeuwrace. Een driewielerracebaan voor luidruchtige peuters en kleuters, bedacht en gemaakt door kunstenaar Andre Kodde. Kinderen racen tegen elkaar door hun stem te gebruiken. Tijdens de KOPshop Xpress kom je erachter welk kind de grootste schreeuwlelijk is. Volwassenen die er wel van houden een gokje te wagen, kunnen bij het wedbureau hun geld inzetten op de kleuter met het gouden strotje. Een belevenis voor jong en oud dus!

Kijk op www.kop.nu voor het volledige programma en meer informatie.

KOPshop Xpress (i.h.k.v. Belcrum Festival)
Zondag 12 september I 12.00 - 17.00 uur
KOP I Speelhuislaan 171 I Breda

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht