Persmoment Coup de Ville

31/08/2010 17:34

WARP contemporary art platform

In de aanloop naar het grootse kunstenfestival Coup de Ville organiseert kunstenplatform Warp een persmoment.

Coup de ville is een locatietentoonstelling en stadsfestival - de 21e eeuwse opvolger van het legendarische Chambres d'Amis. Curatoren zijn Jan Hoet en Stef Van Bellingen.

Van 12 september tot 24 oktober wordt Sint-Niklaas bezet door meer dan veertig artiesten uit de hele wereld. Zij stellen hun werken tentoon in privéwoningen, tuinen en openbare gebouwen.

De opening van de tentoonstelling vindt plaats op zaterdag 11 september. Op het programma staan onder andere een bezoek aan de dertig verschillende locaties, alsook een formatie van tweedekkers die over de Grote Markt zal vliegen om Sint-Niklaas te laten weten dat Coup de ville gearriveerd is.

De catalogus voor Coup de ville wordt verzorgd door uitgeverij Lannoo (336 pag.). Op het persmoment zal een dummy van de catalogus aanwezig zijn.

PERSCONFERENTIE & PREVIEW: dinsdag 7 september, 14u (tot 18u). Coup de Ville bezoekerscentrum, Knaptandstraat 42, 9100 Sint-Niklaas.

Jan Hoet & Stef Van Bellingen stellen de tentoonstelling voor en leiden journalisten en fotografen langs verschillende locaties, waar ze de reeds opgebouwde werken tonen. Uitgebreide fotomogelijkheden!

U kan inschrijven voor het persmoment via info@warp-art.be of op 0485 109 609.

We kijken er van harte naar uit om u te mogen verwelkomen.

www.warp-art.be / www.coupdeville.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel