Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

KINK FM-DJ TERUG NA FESTIVALTOUR

DIEDERIK VAN ZESSEN START DIRECT MET NIEUWE SHOW OP KINK FM

Hilversum, 10 september 2010 | Kink FM-DJ Diederik van Zessen komt morgen terug naar Nederland nadat hij de afgelopen vier maanden meer dan 20 festivals in Europa heeft bezocht. Aanstaande zondag start Diederik direct met zijn fonkelnieuwe middagshow op Kink FM. Voortaan is Van Zessen iedere zaterdag- en zondagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur te horen op Kink FM met de show 'Diederik van Zessen'.

Sinds lange tijd maakt Kink FM-DJ Diederik van Zessen aanstaande zondag weer een radioshow op Kink FM. Vanaf 12 september is hij iedere zaterdag- en zondagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur te horen met 'Diederik van Zessen' op het landelijke radiostation voor je dagelijkse versie pop- en rockmuziek. De afgelopen drie maanden had Diederik geen programma op Kink FM omdat hij meer dan 20 Europese popfestivals heeft bezocht in 16 landen. Van deze unieke festivaltour bracht hij dagelijks verslag uit op de landelijke radiozender.

DE SHOW

De middagshow is een leuk vernieuwend programma waarin de Kink FM-luisteraars, net als op festivals nieuwe bandjes kunnen ontdekken, in het item 'Het bandje uit een achteraf-tentje'. Daarnaast krijgen zij bij Diederik het laatste nieuws te horen over popfestivals uit binnen- en buitenland. En luisteraars kunnen om een toegift vragen van een band die zij in de show van Van Zessen hebben gehoord. Van de act die de meeste stemmen heeft gehaald tijdens programma, draait Diederik aan het eind van show nog een nummer! Luisteraars kunnen op hun favoriete band stemmen via www.kinkfm.com of een sms sturen naar 4414 (begin je bericht met Kink) (55 ct p.o.b., max. 1 bericht).

KINK FM

Kink FM is het landelijke radiostation voor je dagelijkse versie pop- en rockmuziek. Op Kink FM hoor je dj's als Martijn Biemans, Henk Kanning, Nando Kok, Mark van der Molen, Metha de Vos en Jan Douwe Kroeske. Kink FM is in heel Nederland via de kabel, kinkfm.com, mobiele telefoon en satelliet te ontvangen. Via kinkfm.com kun je Kink TV bekijken maar ook luisteren naar de online radiostations KinkClassX, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis, en Kink Aardschok, met non-stop hardrock en metal.

Kink FM is onderdeel van de V-Ventures.

Noot voor de redactie |