Toon Top 20 JCI Charity Dinnershow


Genieten van Toon Hermans voor het goede doel

SITTARD, 20100806 -- Zaterdagavond 11 september 2010 vormt Jardin d'Isabelle, gelegen in het hartje van Sittard, het decor voor een exclusieve Charity Dinnershow. Tijdens deze avond worden de 20 beste fragmenten uit het oeuvre van Toon Hermans getoond. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan het Toon Hermans Huis Sittard.

De organisatie van dit evenement wordt verzorgd door JCI Swentibold, de Juniorkamer van Sittard-Geleen. De leden serveren persoonlijk een stijlvol 4-gangen diner terwijl de gasten genieten van het beste cabaret van Limburgse bodem.

De inhoud van de speciaal voor deze avond gemonteerde filmvoorstelling wordt samengesteld door de bezoekers van de website www.jciswentibold.com. Iedereen kan daar invloed uitoefenen op de samenstelling van deze film door te stemmen op zijn favoriete Toon Hermans fragmenten. Naast deze film wordt de avond opgeluisterd met livemuziek en cabaret van Jack Vinders.

Deelname aan deze volledig verzorgde avond, gevuld met cabaret en muziek, kost ¤ 75,-- p.p. Dit is inclusief 4-gangenmenu en drankarrangement van 18.00 tot 0.30 uur. U kunt zich aanmelden voor deze Charity Dinnershow door een e-mail te sturen naar dinnershow@jciswentibold.com. Het aantal plaatsen is beperkt.





JCI Swentibold | Juniorkamer Swentibold