Bodegraafse muziekschool De Wissel start activiteiten nieuw seizoen


Muziek op Schoot, Peutermuziek, de cursus Spelen met Muziek en deelname van muziekschool "De Wissel" aan de najaarsmarkt te Bodegraven

BODEGRAVEN, 20100904 -- Muziekschool "De Wissel" in Bodegraven start op 27 september weer met nieuwe cursussen Muziek op Schoot en Peutermuziek. Ouders of grootouders die graag met hun (klein-)kind zingen, maar de liedjes niet meer kennen of graag nieuwe liedjes willen leren, zullen aan deze cursus veel plezier beleven. Noten kunnen lezen of zelf een muziekinstrument kunnen bespelen is niet nodig, iedereen kan meedoen.

De cursus bestaat uit 10 lessen en wordt gegeven op maandagochtend.
Kijk voor uitgebreide informatie over deze cursus op www.muziekschoolbodegraven.nl
Aanmelden: 0172-211505 of info@muziekschoolbodegraven.nl

Muziekschool De Wissel is ook op de najaarsmarkt in Bodegraven, die op 11 september wordt gehouden, tussen 10.00 uur en 16.00 uur aanwezig.

Bij de stand kan men zich opgeven voor alle cursussen die in het komende schooljaar worden gegeven op De Wissel: dwarsfluit, blokfluit, klarinet, saxofoon, viool, keyboard, piano en zang.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de muziekschool: www.muziekschoolbodegraven.nl of bellen: 06-33689455

Ingezonden persbericht