Ingezonden persbericht



Rotterdamse #Heldenrun als alternatief voor de Halve Marathon

Rotterdam, 10 september 2010 - Zondag 12 september wordt er toch een halve Marathon gelopen in het centrum van Rotterdam. Een groep van minimaal 50 enthousiaste hardlopers gaat om 10 uur van start vanaf LocalHeroz aan de Oppert 294 met de zogenaamde #Heldenrun. Mede-initiatiefnemer is Joël Ferdinandus van LocalHeroz. "Een aantal maanden geleden startten we met een klein groepje mensen op een maandagavond om ons voor te bereiden op de halve Marathon. Nu die niet doorgaat, nemen we het heft maar in eigen hand."

De organisatie van de halve marathon heeft eerder dit jaar besloten dat de halve marathon niet door zou gaan vanwege gebrek aan animo. Om te bewijzen dat dit animo er wel is, zullen de lokale helden zondag de halve marathon wel lopen.

De halve marathon gaat van start op de Oppert 294, via de Meent lopen ze de helden door naar de Erasmusbrug richting de Brienenoordbrug om daarna weer terug te keren naar de Oppert.

Het enthousiasme begint inmiddels aardige vormen aan te nemen. Op Twitter en Facebook is een levendige discussie gaande. Ook heeft een aantal sponsoren, waaronder Aquarius zich bereid gevonden om het initiatief te steunen.

Meer informatie en aanmelden kan via http://www.heldenrun.nl

Einde bericht
+++++++ Noot voor de redactie (