Gemeente Haaren


Haaren

Smaakvol Haaren

Culinair gerecht

Evenement wat op 12 september plaatsvindt.

In 2008 vierde de gemeente Haaren haar 10-jarig bestaan. In elk dorp waren activiteiten die grotendeels door lokale verenigingen en organisaties werden opgezet. Veel inwoners namen op een of andere wijze deel en het was een gezellige drukte in en rondom alle vier de dorpen.

In 2010 wil de gemeente weer een evenement voor de inwoners opzetten en ze wil bij de organisatie ervan weer nadrukkelijk inwoners betrekken. `Smaakvol Haaren' wordt het thema van het evenement, dat op 12 september plaatsvindt. Dit is ook de datum van de open monumentendag en dus wordt er uiteraard samengewerkt met de organisatoren van die dag.

Voor het evenement denken we aan een mix van culinaire proeverijen en beweging. Het idee is om diverse activiteiten, die te maken hebben met lokale culinaire activiteiten en bewegen, in de vier dorpen op een creatieve, aantrekkelijke wijze tot uiting te laten komen.

Op dinsdag 11 mei vindt om 19.30 uur in het gemeentehuis een 1^e bijeenkomst plaats. Hiervoor is een aantal personen rechtstreeks benaderd. Echter, als u persoonlijk, of als vertegenwoordiger van een vereniging/organisatie, een bijdrage wil leveren aan (het meedenken) over dit evenement, dan bent u van harte welkom om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Helma van Drunen, voorlichter gemeente Haaren en bereikbaar via (0411) 62 73 50 of h.van.drunen@haaren.nl