Gemeente Voorschoten

Toon uw kunst

Toon uw kunst op de kunstmarkt in het weekend van Voorschoten op zondag 12 september.

Amateur en professionele kunstenaars worden uitgenodigd om mee te doen aan de kunstmarkt tijdens het Weekend van Voorschoten. Deelnemers krijgen een kraam en kunnen hierin schilderijen, keramiek, sieraden en/of andere creatieve en kunstzinnige werken aan het publiek laten zien. Alles mag, als u het maar zelf gemaakt heeft.

Wedstrijd
Aan de kunstmarkt is een wedstrijd verbonden. Het thema van de wedstrijd is 'Mijn smaak'. Onder dit thema kunt u deelnemen aan de wedstrijd met één favoriet door u gemaakt kunstwerk. Deelnemers aan de wedstrijd maken kans op een eerste, tweede of derde prijs. De jurering van de werken heeft plaats door een professionele jury. Daarnaast is er ook een publieksprijs, waarbij het publiek wordt gevraagd om hun stem uit te brengen.
Deelnemers aan de kunstmarkt zijn niet verplicht om deel te nemen aan de wedstrijd.

Wie komen voor deelname in aanmerking
Behalve Voorschotenaren, worden ook de andere inwoners van de regio rond Voorschoten uitgenodigd om aan de kunstmarkt deel te nemen. Aan deelname zijn een aantal criteria verbonden en er is een restrictie aan het aantal deelnemers. Meldt u dus snel aan, om zeker te zijn van een plek.

Een aanmeldingsformulier kunt u hier downloaden. Aanmelden via E-mail kan ook. Stuur uw aanmelding naar mvanderkooij@voorschoten.nl o.v.v. uw naam, adres en telefoonnummer. Geef ook aan of u amateur of professioneel kunstenaar bent en wat voor soort kunst u in uw kraam ten toon wilt stellen. Aanmelden kan t/m 27 augustus 2010.
* 12 september 2010