Gemeente Haaren


Haaren bruist van activiteiten op 12 september!

Smaakvol Haaren

Onder de noemer `Smaakvol Haaren', coördineert de gemeente op 12 september een themadag, waarbij in ieder dorp een hoofdactiviteit wordt georganiseerd en een route door de gemeente de activiteiten met elkaar verbindt. Het geheel is een mix van culinaire, culturele en bewegingsactiviteiten.

Routekaart
De routekaart, die u rond 6 september thuis ontvangt, is een samenwerking van de commissie Open Monumentendag en de gemeente. De routekaart is tijdloos, kunt u ook later nog gebruiken. Hierop staan de monumenten in de gemeente, maar ook de locaties die een rol spelen bij "Smaakvol Haaren". De route kunt u per fiets of auto afleggen en voert u langs de monumenten en alle activiteiten.

Flyer
Bij de routekaart ontvangt u thuis ook een flyer waar uitgebreide informatie op staat van elke activiteit.

Schatkaart
Een speciale "schatkaart" voor kinderen die de routekaart volgt van de monumenten. Onderweg bij de diverse activiteiten ontvangen de kinderen "dukaten" . Tegen inlevering van deze dukaten kunnen uw kinderen in Esch meedoen aan allerlei kinderactiviteiten, o.a. een kinderproeverij en schat zoeken. Uw kinderen krijgen de kaart via onze basisscholen in de eerste schoolweek.

VOLGT U OOK DE BERICHTGEVING IN DE LEIJE EN OP WWW.HAAREN.NL?