Gemeente Heumen

Openingsfestijn HeumensActief

HeumensActief flyer voorkant

Het Heumense activiteitenseizoen 2010-2011 wordt ingeluid met het kleurrijke vrijetijdsfestijn HeumensActief! Op zondag 12 september van 11.00 17.00 uur in en rond Sociaal Cultureel Centrum Maldensteijn. De toegang is gratis.

Op het vrijetijdsfestijn kunnen bezoekers zien en beleven wat er het komende jaar - mede dankzij vrijwilligers - allemaal te doen is in de vier dorpen van de gemeente Heumen. Een bont en bruisend programma voor jong en oud aan het Kerkplein 8 in Malden, met sprankelende muzikale en theatrale optredens van diverse artiesten en groepen, zoals NovioMagum Wind Orchestra (11.00-12.00 uur), Dance Fun, Together on Stage, Pieter Derks en cabaretgroep Femmage. Van 12.00-16.00 uur kunt u terecht bij de kraampjes, voor informatie over een breed scala aan lokale activiteiten. Het kinderprogramma bestaat uit springkussen, kinderspelen, schmink- en verkleedhoek en gratis limonade. Bezoekers kunnen ook gewoon genieten van een drankje op het terras en een praatje met een dorpsgenoot.
Naast theater Maldensteijn houden ook jongerencentrum de SJEM en de VVV Serviceshop Malden een open dag. Het evenement wordt georganiseerd door Steunpunt Vrijwilligerswerk gemeente Heumen in samenwerking met SCC Maldensteijn.

Het programma en informatie is te vinden op www.maldensteijn.nl of via Steunpunt Vrijwilligerswerk Heumen, tel. 024-3588447, e-mailadres vrijwilligerswerk@heumen.nl.

HeumensActief flyer acherkant