Max van den Berg neemt cheque van burgemeesters elftal in ontvangst

10/09/2010 14:21

Leprastichting

Commissaris van de Koningin in Groningen, de heer Max van den Berg, ontvangt als voorzitter van de Leprastichting zondag 12 september een cheque in het voetbalstadion Euroborg. De cheque wordt overhandigt door de burgemeester van Helmond, de heer Fons Jacobs. Eerder die dag speelt het Nederlands Burgemeesterselftal (NBE) op het sportpark Corpus den Hoorn een voetbalwedstrijd ten bate van de Leprastichting.

De overhandiging van de cheque zal omstreeks 15.45 uur plaatsvinden.

Het burgemeesterselftal, dat officieel staat ingeschreven bij de KNVB, speelt circa acht wedstrijden per jaar ten bate van de Leprastichting. In de ruim twintig jaar van zijn bestaan is nu ruim 400.000 Euro bijeengebracht.

Hoofdsponsors van het burgemeesterselftal is Getronics PinkRoccade, Promotex. Samen met subsponsors Management en Adviesbureau BMC, MACC en Fairplay Centers maken zij het voor het elftal financieel mogelijk om het sportieve en ideële doel te bereiken.

Voor het burgemeesterselftal treden zondag o.a. J.A. v.d. Laan ( Noordenveld), C.H.J. Lamers (Houten), A.A.M.M. Heijmans (Bernheze), R.G. Welten (Borne), M. Boumans (Haren), J.J.G.M. Geukers (Westervoort), A.A.M. Jacobs (Helmond), H.A. v.d. Meer (Zederik), G.E.W. Prick (Groesbeek), J.B. Waaijer (Zoetermeer), H.G. Vos (Nuth) en J.J.M. Som (Kerkrade) op.

De burgemeesters worden gecoached door de heer J.A. Leegwater (oud-burgemeester Scheemda)





http://www.leprastichting.nl