Ingezonden persbericht


PERSBERICHT, AMSTERDAM 6 SEPTEMBER 2010

Canvas op de 7e presenteert Sunday Speakeasy - tweewekelijkse jazz-zondag met Kenny Colombo.

Vanaf 12 september a.s. organiseert Canvas op de 7e iedere tweede en vierde zondag van de maand Sunday Speakeasy, een krokante middag voor muziekliefhebbers. Met live jazz & cocktails. Met funk, bossa nova en interpretaties van sound-tracks van televisieseries uit de jaren '70 en '80, à la carte geserveerd door het legendarische Kenny Colombo Combo.

Met Sunday Speakeasy zet Canvas op de 7e een stap richting verbreding van zijn toch al brede programmering. Sunday Spreakeasy staat voor soulbound sounds, entertainment, knappe cocktails, goed gezelschap en makkelijk praten met een panoramisch uitzicht over Amsterdam. Canvas roept muziekliefhebbers op om hun zondagmiddag op cruise control te zetten. Svp, let the future take care of itself!

Sunday Speakeasy markeert tevens de comeback van de legendarische Kenny Colombo. Deze ras-entertainer heeft het in zijn leven niet altijd even makkelijk gehad. Na perikelen met de Franse en Duitse belastingdienst heeft hij enige jaren teruggetrokken geleefd in het Oekraïense dorp Yarove. Nu treedt hij aan met een combo bestaande uit topmuzikanten uit de Nederlandse jazzscene om het entertainmentwezen te veroveren.

Kortom, het belooft een lichtend baken te worden in het landschap van de Amsterdamse zondagmiddag. Sunday Speakeasy. Da's makkelijk praten!

Muzikanten
Kenny Colombo - alt saxofoon
Durk Hijma - gitaar
Srdjan Ivanovic - drums
Tomás Merlo - electrische bas

Sunday Speakeasy

Live jazz & cocktails @ Canvas op de 7e

Featuring the Kenny Colombo Combo

Iedere 2e en 4e zondag van de maand

Tijd: 16:30 - 19:00

Plaats: Canvas op de 7e, 7e verdieping Volkskrantgebouw

Wibautstraat 150
1091GR Amsterdam
Tel. 020-7163817

info@canvasopde7e.nl