Gemeente Voerendaal


\ 30/8/2010 - DJ Day Ransdaal

IDP DMC Holland organiseert op zondag 12 september tussen 12.00 en 18.00 uur de 5e editie van de DJ Day. De locatie van de DJ Day is de DJ School in Ransdaal.
DJ day
De DJ day is een uniek platform voor DJs, VJs, producers en fabrikanten van DJ equipement alsook nieuwe technologie in de vormen van hard en software. Naast een tiental talentvolle DJs uit de regio Parkstad, die optreden op de twee podia, kunnen bezoekers deelnemen aan de workshops Beatmixen, Nu VJ, Turntablism, Ableton en Cubase. Verder staan er een aantal toonaangevende DJ gear producenten waaronder Numark, Nextbeat, Reloop, Traktor, Technics en American DJ die er hun laatste producten presenteren. Voor de koopjesjagers is er weer de DJ veiling en de DJ Shop met de nieuwe collectie DMC Technics shirtjes, DMC Records en andere merchandising.
Aanmelden
Wil jij de DJ Day bezoeken, meld je dan aan via www.djschool.nl. Onder alle inschrijvingen verloten we een aantal DJ producten beschikbaar gesteld door de deelnemende bedrijven. Toegang na aanmelden is gratis. Alle bezoekers ontvangen een gratis goody bag.

Cultuurparticipatiefonds
Door een samenwerkingsverband tussen Rijk, Provincie en gemeenten is er tijdelijk (tot en met 2012) extra geld beschikbaar voor projecten die gericht zijn op bevordering van actieve cultuurparticipatie. Het programma richt zich op het activeren van burgers van alle leeftijden, sociaal-culturele achtergronden, ongeacht het opleidingsniveau. Er wordt daarbij nadrukkelijk gemikt op het creëren van nieuwe en eigentijdse vormen van actieve participatie.

De gemeente Voerendaal en de Provincie Limburg zijn van mening dat de aanvrage om in aanmerking te komen voor een bijdrage voor deze dag, past bij de doelstellingen van het cultuurparticipatiefonds en hebben derhalve een subsidie toegekend.