Ingezonden persbericht



DIENSTEN INNOVATIE AWARD 2010 OPENT INSCHRIJVING

4 augustus 2010 ­ Exser, centrum voor diensteninnovatie, reikt op 2 november de Diensten Innovatie Award 2010 uit. De prijs beloont een bijzondere vernieuwing in het dienstenaanbod of een uitzonderlijke bijdrage aan de versterking van dienstverlenend Nederland. Tot 12 september kunnen aanmeldingen voor jurering worden ingestuurd.

Tijdens het jaarcongres van Exser wordt de Diensten Innovatie Award (DIA) overhandigd door Ben Noteboom, CEO van Randstad. Randstad won de DIA 2009 voor de manier waarop het bedrijf samen met haar klanten haar dienstenaanbod vernieuwt.

Aanmelden

Exser roept geïnteresseerde bedrijven en organisaties op om hun eigen dienstenconcept of die van een ander voor jurering aan te melden. Dit kan in vier categorieën: dienstenontwikkeling in de maakindustrie, management van diensteninnovatie, MKB en publieke diensten/(semi)overheid. Juryvoorzitter is prof.dr. Frans van Vught. Informatie over DIA 2010 en de aanmeldprocedure is te vinden op http://exser.nl/events/diensteninnovatie-award.

Exser, centrum voor diensteninnovatie

Exser is het centrum voor diensteninnovatie in Nederland. Samen met bedrijven en kennisinstellingen stimuleert Exser het innovatievermogen van dienstverlenend Nederland, door publiek-private samenwerkingsverbanden te vormen, innovatieprogramma's te ontwikkelen en door innovatieprofessionals een kennisnetwerk te bieden: sectoroverstijgende open innovatie in een vertrouwde omgeving.