Ingezonden persbericht


Jelle Klaassen bezoekt het STERA-BKS open Darts toernooi in Limbricht.

Na Maastricht en Parkstad heeft nu ook Sittard-Geleen zijn Top Dart toernooi.

Met een gegarandeerde prijzenpot van E 5250 nestelt het STERA-BKS open Darts zich tussen de grotere toernooien van Nederland.

Onder de supervisie van Dart Organisatie Limburg zullen naar verwachting zo'n 500 Darters uit binnen en buitenland een gooi doen naar de prijzen.

Vijf verschillende toernooien gaan op zondag 12 september om 13.00 uur gelijktijdig van start in het gigantische paviljoen op de landerijen van Kasteel Limbricht.

Het heren Singeltoernooi met een hoofdprijs van maar liefst E 1000 en totale pot van ruim E 3000. Het koppeltoernooi met E 500 als hoofdprijs en nog eens E 1000 euro te verdelen over de laatste 16. Verder is er een hoofdprijs van E 250 voor de dame welke, bij voldoende deelname, het dames toernooi wint.

I-pods, dvd's en andere gadgets zijn er te winnen in het gelijknamige jeugdtoernooi.

Voor recreanten, personeelsverenigingen, cafés en andere darters welke met vrienden of collega's in teamverband een gezellige middag willen darten is er het STERA-BKS bedrijven toernooi. In een relaxte sfeer zullen teams van 4 personen proberen veel lol en eeuwige roem te verwerven door het eerste STERA-BKS te winnen. De grandioze trofee welke bij deze overwinning behoord zal bewondering oproepen op het werk of in het café. Zorg dat je er bij bent, al is het maar om van Dart-legende Jelle Klaasen een paar bruikbare tips te krijgen zodat ook jij het bord een keer fatsoenlijk kunt raken.

De inschrijfkosten bedragen:

Heren Singel E 10
Koppel E 15 per koppel
Dames E 7,50
Jeugd E 5,00

Inschrijven en betalen kan via de website: www.CastleEvents.nl

Noot voor redacties



Ingezonden persbericht