Ingezonden persbericht


De Bazaar, Beverwijk
8 september 2010

"PALMA SUB PONDERE CRESCIT"
(DE PALM GROEIT TEGEN DE VERDRUKKING IN)

Bazaar oprichter Bart Q. van Kampen ziet, na 30 jaar pionieren, om in dankbaarheid en verbazing. Ondanks & ondanks groeide tegen alle verdrukking in Europa's grootste Bazaar. De persoonlijke blijdschap en verwondering hierover, wil hij, rond de 30e verjaardag van De Bazaar, uitdragen.

Hij doet dat middels "DE ONDANKS & ONDANKS TÓCH TROPHEE", een tastbare blijk van dank voor de broodnodige tegenwerking. Zonder deze onmisbare, louterende en sublimerende hulp was De Bazaar wellicht nimmer geworden zoals zij nu is: fantastisch leuk en on-Nederlands groot. Succesvol ondernemen blijkt immer de vrucht van symbiose tussen ontmoedigingen, overwonnen tegenslag en stug doorgaan. Zoals de palm tegen de verdrukking in groeit (palma sub pondere crescit).

"DE ONDANKS & ONDANKS TÓCH TROPHEE" is tevens een hart onder de riem voor allen die hun dromen, idealen en ideeën trouw blijven. Voor hen die niet opgeven, omdat ze heilig geloven in hun avontuur en onderneming. Moed krijgen, omdat het moet en niet anders kan. Tot het gaatje gaan en daarmee hun dromen, hetzij links-dan wel rechtsom, ondanks & ondanks tóch realiseren.

Uit handen van oprichter Bart van Kampen ontvangt burgemeester Han van Leeuwen namens het bestuur van Beverwijk "DE ONDANKS & ONDANKS TÓCH TROPHEE". Ter lering en vermaak, als triomph van geloof, hoop en doorgaan. Als baken en blijde boodschap dat het toch wel kan. Ondanks & ondanks.