Gemeente Haaren


Haaren bruist van activiteiten op 12 september! U doet toch ook mee?


Op 12 september organiseert de gemeente deze themadag voor en door heel de gemeente. In elk dorp is er een hoofdactiviteit en een route door de gemeente die de activiteiten met elkaar verbindt. Het geheel is een mix van culinaire, culturele en bewegingsactiviteiten.

Routekaart en Flyer
Deze ontvangt u in uw bus rond 7 september. Hierop staan de monumenten in de gemeente, maar ook de locaties die een rol spelen bij "Smaakvol Haaren". De route kunt u per fiets of auto afleggen en voert u langs de monumenten en alle activiteiten.

Activiteiten voor specifieke doelgroepen
Ook zijn er speciale activiteiten voor bepaalde doelgroepen. Zo is er een feest voor de jeugd. Dit feest is georganiseerd door café de Michel in Haaren, in samenwerking met het jongerenpanel. Er is onder andere een workshop met diverse DJ's en een cocktailshaker. Het feest duurt tot in de avond.

Ook voor de oudere inwoners hebben we iets lekkers georganiseerd. De bewoners van de drie zorgcentra én de bewoners van de aanleunwoningen bij de drie zorgcentra krijgen een echte Brabantse koffietafel aangeboden. Ook de oudere inwoners van Biezenmortel worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze Brabantse koffietafel. De streekproducten voor deze koffietafel worden geleverd door de Duinboeren.