Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 09-09-2010

Radio
Verzoek op 4
Zondag 12 september
12.15 uur - Radio 4

MIRANDA VAN KRALINGEN PRESENTEERT VERZOEK OP 4 BIJ DE TROS

Vanaf aanstaande zondag, 12 september, presenteert Miranda van Kralingen het TROS-verzoekplatenprogramma VERZOEK OP 4. Naast de verzoeken van luisteraars is er ook aandacht voor 'de Ster van de maand - een muzikaal miniportret - en 'De Fabriek': het verzoek van een kunstinstelling of gezelschap.

Presentatrice Miranda van Kralingen heeft een rijke internationale carrière als sopraan met rollen bij vele operagezelschappen en talloze concertoptredens. Tijdens de huwelijksvoltrekking tussen prins Willem-Alexander en prinses Máxima in de Nieuwe Kerk te Amsterdam zong zij het 'Ave Maria' van Schubert. Momenteel is ze artistiek leider van Opera Zuid.

Miranda over VERZOEK OP 4: "Muziek kan mensen verbinden en het delen van het verhaal erachter versterkt dat. Daarom nodig ik u van harte uit om uw verzoek, mét uw verhaal erbij, aan mij te mailen. Mensen, muziek en emotie, dat is waar het echt om gaat."

Alle muzikale wensen van luisteraars kunnen gemaild worden naar: verzoekop4@tros.nl. VERZOEK OP 4 is wekelijks te beluisteren op zondagmiddag tussen 12.15 en 14.00 uur bij de TROS op Radio 4.

Voor meer informatie: www.radio4.nl