Gemeente Deurne


MCM viert honderdjarig bestaan

Hofleverancier

Predicaat Hofleverancier voor MCM P. v.d. Mortel Constructiebedrijf - Machinefabriek B.V.
Op zaterdag 11 september reikt burgemeester Daandels het predicaat "Hofleverancier" uit aan MCM P. v.d. Mortel Constructiebedrijf - Machinefabriek B.V. in Liessel. Een bijzondere gebeurtenis, want slechts zo'n 400 bedrijven in Nederland voeren deze titel.

Het uitreiken zal gebeuren rond 19.00 uur in conferentiehotel Willibrordhaeghe, tijdens het 100 jarig jubileumfeest van MCM.

Het predicaat "Hofleverancier" is een Koninklijke onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven, die ten minste 100 jaar oud zijn en een zeer goede reputatie hebben in de regio. Zij dienen zich bovenal te onderscheiden op gebied van kwaliteit, soliditeit en continuïteit. MCM voldoet aan al deze criteria en mag na de onderscheiding het Koninklijk Wapen voeren en de titel "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier".

Een bijzonder familiebedrijf
MCM is een bijzonder familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Het is voortgekomen uit de in 1909 opgerichte smederij Verbugt en is vanaf het moment van oprichting, altijd eigendom geweest van dezelfde familie. De smederij startte aanvankelijk met hoefbeslag en aanverwante artikelen en is uitgegroeid tot een modern ISO 9001 : 2000 gecertificeerd toeleveringsbedrijf, voor het vervaardigen van machines en onderdelen op verspanings - constructie - las en plaatwerkgebied. Naast de meewerkende directie telt MCM zeventien technisch goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers.

Belangrijke toeleverancier
MCM is een vaste toeleverancier voor diverse toonaangevende bedrijven in de regio. Zo heeft MCM al een jarenlange relatie met DAF en Raymakers Textiel. In 2001 ontving MCM van DAF Trucks de "Preferred Supplier Award". Criteria voor deze Award waren: kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, flexibiliteit, werkbetrouwbaarheid en ondersteuning.

Uitreiking predicaat Hofleverancier
Op 11 september zal MCM het 100 jarige bestaan van het bedrijf vieren met een groots feest. Als bekroning op dit jubileum wordt door burgemeester Daandels rond 19.00 uur het predicaat "Hofleverancier " uitgereikt in conferentiehotel Willibrordhaeghe.

Gemeente Deurne | Postbus 3, 5750 AA, Deurne | Markt 1, 5751 BE, Deurne | Tel. 0493 387 711 | info@deurne.n l | Proclaimer / Disclaimers