Politie Utrecht

Persberichten Rijn&Venen, 09.30 uur

Utrecht, 12-09-2010

Bedreiging met vuurwapen

MAARSSEN- Op zaterdagochtend werd een man aangehouden omdat hij iemand met een vuurwapen bedreigd zou hebben.

Omstreeks 05.10 uur kreeg de politie de melding dat een bewoner van het Antilopespoor bedreigd was met een vuurwapen door een buurtbewoner. Na een uit de hand gelopen conflict over een vuilniszak bedreigde de 28-jarige man uit Maarssen de buurtgenoot met een vuurwapen. De man werd direct door agenten aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Coniferenhaag in vlammen op

MIJDRECHT- Op zondagochtend ging een coniferenhaag in vlammen op. Omstreeks 00.50 uur kreeg de politie de melding van een brandende coniferenhaag aan de Grondzeiler. Politie en brandweer waren snel ter plaatse maar konden niet voorkomen dat de haag van 8 meter beschadigd raakte door de brand. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844, district Rijn&Venen.

Doorgereden na aanrijding

HARMELEN- Op vrijdagochtend werd een jongen aangereden door een scooter. De veroorzaker reed door.

Omstreeks 07.45 uur reed een 12-jarige jongen uit Harmelen over de Haandijk toen hij ter hoogte van het Wokpaleis van achteren werd aangereden door een scooter. De jongen viel en kwam hard met zijn hoofd op de grond terecht en raakte licht gewond. De scooterrijder, die reed op een zwarte bromfiets/scooter met gele strepen, reed door zonder hulp te bieden. De politie heeft de aanrijding in onderzoek en verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844, district Rijn&Venen.

Gewond

BREUKELEN- Op zaterdagochtend raakte een man gewond bij een korte vechtpartij.

Omstreeks 02.30 uur was een 22-jarige man uit Kockengen aanwezig op een feest aan Kerkbrink. Hij was hier samen met enkele vrienden. Plotseling ontstond er een vechtpartij tussen een aantal andere mannen. Het slachtoffer werd hard op zijn hoofd geslagen en liep een forse hoofdwond op en moest naar het ziekenhuis. De politie heeft de vechtpartij in onderzoek.