Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 10.30 uur

Utrecht, 12-09-2010

Onder invloed

LEERSUM Op zaterdag 11 september heeft de politie een vrouw aangehouden voor het rijden onder invloed.

Omstreeks 14.30 uur vond op de Maarsbergseweg een kop-staartbotsing plaats. Een 48-jarige vrouw uit Amerongen remde vermoedelijk te laat waardoor zij op haar voorligger botste. De bestuurster van de auto die geraakt werd, is met letsel aan het gezicht overgebracht naar het Diakonessenhuis in Zeist.

Uit de eerste blaastest van de Amerongse vrouw bleek dat zij teveel had gedronken. Op het bureau blies zij 280 ug/l. TegEn de vrouw is proces-verbaal opgemaakt, ook kon zij haar rijbewijs inleveren.

Fietsongeval

VEENENDAAL Op 11 september heeft omstreeks 13.10 uur een aanrijding tussen twee fietsers plaatsgevonden op de Trommelaar. Een 55-jarige vrouw Scherpenzeel was op haar fiets in aanraking gekomen met haar echtgenoot die ook op de fiets reed. De een wilde linksaf en de ander naar rechts. De vrouw liep daarbij vermoedelijk een armbreuk op en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Plofkraak

VEENENDAAL Op 11 september heeft een plofkraak plaats gevonden op het Ronde Erf.

Omstreeks 01.30 uur kreeg de politie de melding dat er een pinautomaat was opgeblazen. Hierbij raakten de muren van het pand ontzet. Er is een onbekend geld bedrag weggenomen. De brandweer gaf het pand snel weer vrij. Bij de kraak vielen geen gewonden.

De politie heeft de zaak in onderzoek en komt graag in contact met getuige(n) of met personen die menen informatie te hebben over deze kraak. Zij kunnen zich melden via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.