Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 11.00 uur

Utrecht, 12-09-2010

Gesloten verklaring

DE BILT- Op vrijdagmiddag kregen 53 automobilist een bekeuring omdat de ze geslotenverklaring aan de Voordorpsedijk, de Vossegatsedijk en de Bunnikseweg negeerden. De controle werd gehouden van 16.00 uur tot 18.00 uur.

Poging diefstal bromfiets?

BUNNIK- Op zaterdagavond werd een man bijna slachtoffer van een beroving. Omstreeks 21.00 uur reed een 19-jarige man uit Bunnik over de Provincialeweg toen plotseling een groep jongens tevoorschijn kwamen. De man werd geslagen maar kon uiteindelijk toch wegkomen maar raakte wel gewond aan zijn hoofd. De man heeft het vermoeden dat de jongens zijn bromfiets wilden stelen. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te bellen naar 0900-8844, district Binnensticht.

Autos open gebroken

ZEIST Op zaterdag 11 september omstreeks 09.00 uur kreeg de politie de melding dat er diverse autos waren opengebroken aan de Laan van Vollenhove. De politie ging direct ter plaatse en daar bleek dat er zeven voertuigen waren opengebroken. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Onder invloed

BILTHOVEN - Op zaterdag heeft de politie een man aangehouden voor het rijden onder invloed.

De politie kreeg rond 11.10 uur de melding dat een bestuurder dronken in zijn auto was gestapt en richting de Planetenbaan reed. De agenten zagen even later de 45-jarige bestuurder uit Bilthoven rijden op de Neptunuslaan. Na de eerste blaastest bleek dat de man inderdaad teveel had gedronken. Op het bureau wees de ademanalyse 715 ug/l uit. Ook bleek de man geen geldig rijbewijs te hebben. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Mishandeling

ZEIST Op zaterdagavond heeft de politie een man aangehouden voor mishandeling.

Omstreeks 22.50 uur kreeg de politie de melding dat er bij een horecagelegenheid op de Steynlaan een man zou zijn mishandeld. Ter plaatse zagen de agenten dat de verdachte een fiets boven zijn hoofd hield die hij richting de agenten dreigde te gooien. Op aanroepen van de agenten liet de 29-jarige man uit Zeist de fiets los waarna hij wegrende. Na een korte achtervolging kon de man uiteindelijk aangehouden worden.